GELİN ÇOCUKLAR YARININ DOĞASINI BUGÜNDEN YARATALIM' eTWİNİNG PROJESİ

Okulumuz 1 / B Sınıf Öğretmeni Nuray YILMAZ ile 3/A Sınıf Öğretmeni Neşe ŞİMŞEK ve öğrencileri tarafından 'GELİN ÇOCUKLAR YARININ DOĞASINI BUGÜNDEN YARATALIM' eTwinning projesi yürütülmektedir.

Projemizin amacı:Okullarımızın covit 19 nedeniyle kapalı olduğu bu günlerde öğrencilerimizin evde öğrenerek ve eğlenerek zaman geçirmelerine destek olmaktır. Her sevgi küçük yaşta başlar.Doğanın ve çevrenin korunması çocukken kazanılan doğa sevgisi ile mümkündür.Ögrencilerimizin doğa ile iç içe olarak doğrudan deneyim kazanmasını sağlamak,doğa bilinci ve sevgisini aşılayabilmek ,çevresini keşfetmek ve doğayı korumak amacını hedefliyoruz. Bugünün ve geleceğin doğasını korumak için küçüklerimizle bir yola çıktık. Hedefimiz doğayı seven ve onu koruyan bireyler yetiştirmek.

11.01.2021 267

11-01-202111-01-2021