OKUDUĞUM KİTABIN YAZARIYLA BULUŞUYORUM PROJESİ

08.06.2023 289

ÖĞRENCİLERİMİZ  YAZAR ANIL BASILI İLE BULUŞTU

İlçemiz adına yürüttüğümüz "Okuduğum Kitabın Yazarıyla Buluşuyorum" projemiz kapsamında öğrencilerimizi yazar Anıl Basılı ile buluşturduk.

Etkili öğrenme ve iletişim becerisinin temelinde anlamlı okuma eylemi yatmaktadır.Bu kapsamda öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmak, onları okuyan, üreten, araştıran bireyler haline dönüştürebilmek amacıyla:

Geleneksel kitap okuma sürecinden farklı olarak, "Etkileşimli Kitap Okuma Programı (EKOP) etkinlikleri yaparak, öğrencileri pasif okuyucu konumundan aktif okuyuculur haline getirmek proje amaçlarımız içerisine dahil edilmiştir. Bu amaç doğrultusunda okulumuzda proje dahilinde etkinlikler gerçekleştirildi.

Okur-yazar buluşması ile öğrencilerimiz okudukları kitapları imzalattılar.Ardından yazar  söyleşisi gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizde okumaya ve yazmaya dair motivasyon arttı.

Öğrencilerimiz yazar  Anıl Basılı ile gerçekleştirilen söyleşiye  büyük ilgi gösterdi.

08-06-202308-06-202308-06-202308-06-202308-06-2023