SINIFIM ÇEVRİM İÇİ -MY CLASS IS ONLINE

Okulumuz 2/A SINIFI öğretmeni Gözde Sevda PiR ve 2/C SINIFI öğretmeni Vildan ERTÜRK  tarafından  "Sınıfım Çevrim İçi - My Class is Online" eTwinning Projesine başlanmıştır.
İlkokul öğretim programlarında yer alan 2. Sınıf kazanımlarını öğrencilere harmanlanmış öğrenme modeli ile kazandırabilmek için hazırlanmış uluslararası bir eTwinning projesi olan "Sınıfım Çevrim İçi - My Class is Online" okulumuz 2-A ve 2/C sınıfları tarafından yürütülmektedir.
SINIFIM ÇEVRİM İÇİ etwinning projesi İle çocuklara eğitsel içerikleri web araçlarıyla oluşturup,2.sınıf kazanımları icin proje ortagı ögretmenler tarafından ders anlatım videoları olusturulmaktadır.Dijital içerikler hem uzaktan eğitimde hem de yüz  yüze eğitimde çocuklar için önemli bir kaynak oluşturacaktır.Beş aylık bir süreci kapsayan proje Eylül ayı itibariyle başlamıştır.Öğretmen ve öğrencilerimize projeye katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

02.11.2020 2573

21-10-202021-10-2020