Abdurrahman Güneş İlkokulu

Vizyon: Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, çağdaş,laik Atatürkçü, kendisi ve toplumu ile barışık bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen,esnek düşünme yeteneğini geliştirebilen,iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyebilen, iyi öğrenci, iyi insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır.

Misyon: Milli Eğitimin genel amaçları, temel ilkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, demokrasiye inanan ve demokratik katılımı uygulayan, evrensel değerlere sahip, farklılıkları ile övünen, geleceği şekillendirme sorumluluğu ile mükemmelliği hedefleyen, değişim-gelişim ve yeniliklere açık, teknolojiyi yakından takip eden ve kullanan, bilimsel düşünen ve proje geliştiren, kendini gerçekleştiren öğrenciler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:35-12:00 13:25-15:00